Friday, June 12, 2009

bütün sol ve demokrat gücleri musevi ve ahmedinejad tarafdarlarila öz aralarinda qirmizi xet çekmeye davet edirik



www.azkob.blogspot.com


(LÜTFÜN YAYİMLAYİN)


bütün sol ve demokrat gücleri musevi ve ahmedinejad tarafdarlarila öz aralarinda qirmizi xet çekmeye davet edirik

bununla bütün sol ve demokrat gücleri musevi ve ahmedi najad tarafdarlarila öz aralarinda qirmizi xet çekmeye davet edirik:

1-Ehmedi nejad ve vilayete feqihin ondan himaye etmeyi her kese aydindir ve bu hakimiyetin saq qanadinin cinayetleri hesabdan xaricdir.

2-musevi (aslinde özüde deyib tamda reformcu deyil)ve kerrubi ve xatemi kimi islah talebler talan ve xalqimizin yeniden inqilab etmeyine engel olmağdan başqa ayri esteratejileri yoxdur.

xalğimiza xatirladiriq ki 1367 ilinde zindanlarda siyasi zindanilerrin 2 dakikeli gizli mühakimeile idam olanarin qanina bais olanlardan biride hemin mir hüseyn musevidir gazeteleri o zaman bağlatdiran hemin mir hüseyn müsevidi ve çox yaxin gelecekde musevinin gerçek süfeti genclerimizede daha fazla aydinlaşacaq.

bununla bütün sol ve demokrat güclerden ve milli aktivistlerden musevici ve islah taleblerile öz ziddiyetlerini ilan etdiklerini tovsiye edirik.heç qorxmadan movqeinizi belirtin.

cumhuriye islami her zaman bütün doğru düzgün opozisiyonlari ezenden sonra öz içinden aldadici bir opozisiyon yaradib ve miiletimiz sanir ki o qondarma opozisiyona oy vererse demokratik bir iş görür ve vilayete feqihe yox deyir.hal bu ki ehmedinejad bati ölkelerile sert danişmaqla batidan puan almaq zeminini yaradib ve indi Ehmedinejaddan daha bir az zahirde yumuşaq adam lazimdir ki hem eşikde nükler müzakireleri uzada bilsin hem içeride 4 il xalqi başqa vade vaidlerle asas isteklerinden caydirsin musevi 20 ilden sonra gelib cumhuriye islamini saxlatdirsin.

geçen bildirilerimizde belirtdiyimiz gibi biz AZKOB olaraq bu perezident seçgilerini aktiv formada tahrim edib heç ray vermeden siyasi zindanilerin qonusunu terh ederek numadin formada Mansur osanlu(işçi mahbusin) perezident olmaqini isterdik dedik.ola bilir Azerbaycanli mahbuslarimizda matreh edek.

işçi ve emekçilerin cumhuri islamiden heç xeyri yoxdur ve oy vermeyi yanlişdir.

bu arada gunaz TVeye hamle edenlere qarşi Gunaz TV qorxmadan özuyle musevi tarafdarlari arasinda aydinca qirmizi xet çekmelidir yoxsa bunun zarbesi milli harekata bile deyecek. kim museviye qoşulur getsin qoşulsun amma kimsenin haqqi yodur milli hareketin gösterisin museviden himaye etmek gösteriye aparib çixarda buna icaze vermemeliyik kesin.

bütün xalqimizi rejimin bu yeni oyunundan uzaq qalmağini isteyirik ve rejimin iki jinahinin savaşlarindan qiraqda öz demokratik isteklerinin rejimden müsteqil halda taleb etmeyini tovsiye edirik.

ey museviye oy verenler!siz museviye oy vere vere rejimi tahkim edirsiniz siz gerek öz siaysi zindanilerizden ve mübariz şaxsiyetlerinizden ray vermeden gösterilerinizle ya danişmağlarinizla himaye edirdiniz.

musevi islam hakimiyetinin ömrünü artirib ve iran adli ölkede yaşayan xalqlarin ve xusus Azerbaycanlilarin heç bir isteyini yerine yetirmeyecek ve aslinde bu iş olasi deyil göreceksiniz onda diyeceksiniz "Kİ bud Kİ bud man nabudam".

Tezlikle Musevinin sitadlarinda çalişan ve milli hareketlerede qoşulanlari taneyin ve tanitdirin .

bu seçimlerde rejim münazirelerle bir tarafdan zarbe yedi veli bir terefden xalqin bir hissesini sandiqlar başina çekdi bu xalqlarin içinde lap zererli çixani teessüfle Azerbaycan xalqi olacaqdir. azadliqdan , siyasi tebliqden tecrübesi olmayan genc qiz ve oğlan birlikde gösteri yapmaqdan doğru düzgün tecrübesi olmayan ve yaşil bandlarin genclere gözel yaraşmasi ve islahat tevehhümü xusus gencleri aldadib teraktorsazinin futbalda utmasinin şadliqini müsadire eden teraktorsazide olan besiciler, tebrizde milletimizin bir hissesini oyuna getire bildi.

biz bütün xalqimiza xusus genclerimize bir daha mir hüseyn musevinin kim olduğunu gedib tehqiq etsinler deyirik.

Xiyabanlarda genclerimiz yaşil bandlarla bilmeden faşisti rejimin devamina yardim etmesinler ve her tür müseviçi ve başqa namzedlerin gösterilerine qatilmasinlar deyirik ve müseviçileri öz gösterilerinden uzak tütsünlar deyirik.

olum olsun islam hakimiyetinin bütününe.

AZERBAYCAN KOMÜNİSTLİK BİLDİRİLERİ(AZKOB)

AZERBAYCAN XALQİNİN İSTEKLERİ HANGİ KANALDAN YERİNE YETİRİLE BİLİR?